CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

pondelok 18. júna 2012

Fuck off...

Už len s PMS by som bola nervná. PMS+nedostatok spánku by znamenalo že som nervná a odporná na všetkých. PMS+nedostatok spánku+pohreb znamená veľmi zlý deň. Ale skúste k tomu pridať skutočnosť, že jedna nemenovaná firma za 9 mesiacov odkedy tam nerobím nebola schopná dať mi oficiálnu výpoveď a odhlásiť ma, čo som zistila až dnes na úrade práce a čo znamená, že vďaka nim si budem musieť s najvyššou pravdepodobnosťou doplatiť minimálne týždeň všetkých dávok a poplatkov čo by za mňa inak platil štát, lebo by som stihla sedem dňovú lehotu nahlásenia sa na pracáku po ukončení štúdia (oh yeah som Mgr!)... v tom "lepšom" prípade to môže byť aj mesiac ak berú uzavreté mesiace len... ale dúfam že nie... proste nervy jak sviňa a mám chuť strašne nadávať. Až na to, že po tom, čo odišla návšteva a bola som podpísať výpoveď na mňa doľahla únava. A už nechcem nič. Len aby mi všetci dali pokoj. A možno by pomohlo keby som sa mohla niekde vykričať. Určite mi nepomohlo, že drahý musel mať blbé poznámky takže som na neho vyletela a teraz je pravdepodobne urazený. Ale čiastočne si za to môže sám. Za prvé sa niekedy fakt nevie vyjadriť a keď ho zle pochopím, tak som ja tá zlá. A po druhé v takomto stave (čo by mohol vedieť že nie som v dobrom stave už som mu to dnes naznačila) by už ozaj mohol vedieť lepšie ako mať blbé poznámky a sprosté vtípky, ktoré prehliadam, keď mám lepšiu náladu.
Nebyť pár maličkostí, tak by som mala dnes horší ako otrasný deň. Jednou bola návšteva, ktorá síce prišla za veľmi smutných podmienok, ale aspoň sme sa videli po dlhej dobe a boli strašne zlatí a čiastočne mi zdvihli náladu. Pokecanie s bývalým kolegom a družné zanadávanie si na stále nemenovanú firmu mi zdvihlo náladu. A zistenie, že v kníhkupectve je jedna kniha lacnejšia ako cez BookDepositery (aka eshop ktorý máva pravidelne najlepšie ceny na anglické knihy a zadarmo shipping) ma ohromilo. Budem si ju tam musieť zájsť kúpiť... ako odmenu za to, že som zoštátnicovala a nestratila nervy. A aby som sa potešila... a snáď to nebudem ľutovať...
Mám chuť na zmrzku... asi sa vykašlem na to že je skoro desať (edit už je skoro jedenásť:D ) hodín večer a zájdem si nabrať. Pustím si ďalší diel Charmed (najlepší seriál ever... a to mi nikto nevyhovorí  - som najvernejší fanúšik! :D alebo skoro :D) a proste vyseriem sa na všetko. A ak sa mi podarí vymyslieť kam, zavesím niekam citát od Matkina: "Ak máte akýkoľvek odkaz, vyryte ho na irídiovú dosku a vystreľte do vesmíru. Mne je zle a nekomunikujem."
Pre dnešok končím. Neviem rozmýšľať a splietam prildhé a zložité veci. Arriverderci Maxihra končí! :D

1 komentár:

  1. ach nemam rada take dni, ked sa to vsetko nakopi a vyzera to na koniec sveta:(
    tak snad to cim skor prejde a nieco sa vyriesi!

    OdpovedaťOdstrániť